Renovlies

Gladde muren zonder te stucadoren

Tegenwoordig worden de wanden in nieuwbouwwoningen steeds vaker voorzien van glad Renovlies behang. Buiten dat het eindresultaat super glad is, is het perfect om af te werken met latex dmv spuitenapplicatie.

De belangrijkste voordelen van Renovlies

Renovlies behang heeft vele kwaliteiten die u zeker zullen bevallen. Naast het eindresultaat van gewoon stucwerk is Renovlies behang brandveilig, kras en stootvast en krimpvrij. Eventuele bouwscheuren worden opgevangen tot 6 mm het behang is daarmee scheur overbruggend, zoals wij dat noemen.

Renovlies - Stucwerk

De meeste voordelen heb we al opgenoemd maar er zijn nog een aantal voordelen die we hier zeker willen noemen ten opzicht van traditioneel stucwerk. Wij plakken gemiddeld in 1 dag de gehele woning waardoor u minder lang in de rommel zit. Is Renovlies kras en stootvast wat bij traditioneel stucwerk niet het geval is. Prijstechnische is het gemiddeld 30% goedkoper als stucwerk.

Renovlies behangen en laten afwerken met latex door MOOOIMAN

Indien u ervoor kiest om beiden door MOOOIMAN te laten uitvoeren kunnen wij een mooie combinatie prijs aanbieden. Wij garanderen u een hoogwaardig, naadloos, duurzaam en een mooi eindresultaat.