Buiten schilderwerk

Duurzaam buitenschilderwerk met Sikkens, Sigma, Veveo, Caparol en Trimetal.
Om duurzaam buitenschilderwerk af te leveren, komt heel wat kijken.
In principe gaat het maar om een paar essentiƫle onderdelen, kozijn verbindingen, liggende onderdelen, beglazingskit.
Duurzaamheid loont, onze verfsystemen gaan wel 8 tot 10 jaar mee en geven wij 6 jaar garantie.


Duurzaamheid

De vraag naar duurzaamheid is van steeds grotere betekenis. Sommige verfsystemen zijn daarom duurder, maar zijn hun meerprijs meer dan waard, door de langere levensduur en een veel beter glansbehoud!
MOOOIMAN werkt met hoogwaardige verfsystemen, die geheel volgens de voorschriften worden verwerkt. Voor het buitenschilderwerk gaan wij grondig te werk.
Samen met u bepalen wij de kleur. Hiervoor hanteren wij de Ral waaier of andere kleurstalen.


Werkwijze buitenschilderwerk.


Na alle voorbereidingen, zoals gedegen wassen met universol, worden slechte verflagen verwijderd d.m.v. schrapen en krabben. Hierna wordt al het houtwerk machinaal geschuurd en waar nodig met de hand geschuurd. Na het schuren wordt al het schuurstof verwijderd d.m.v. afstoffen en nawassen.
Kale delen hout worden bijgegrond. Indien er reparaties nodig zijn aan onderliggers of andere beschadigingen en/of houtrot dan werken wij met Polyfilla 2-componenten pastas. Hierna worden gerepareerde onderdelen weer geschuurd en worden openstaande verbindingen gekit met exterieur acrylaatkit. Hierna wordt al het houtwerk in de primer gezet van het gekozen verfsysteem dit gebeurt gelijk in de gekozen kleuren.
Na droging van de primer wordt er afgeschilderd met het gekozen verfsysteem. Verfsystemen die het houtwerk wel 8 jaar tot 10 jaar beschermen en verfraaien met een bijzondere mooie en hoge glansgraad. Een hoge mate van weervastheid en goed bestand tegen UV- straling.
Uw woning of bedrijfspand kan er weer jaren tegen. Vooral de hoge glansgraad van de merken, die wij hanteren geven alles een fraai aanzien.


voor en na